Clean Start

Clean Start on dermalogican kehittämä täysin uusi ihonhoitosarja yksinomaan nuorten tarpeisiin!

Start on varma vastaus jokaisen nuoren itsepintaisimpiinkin iho-ongelmiin. Nyt riittää mainostemput ja tyhjät lupaukset. Hae Clean Start -tuotteesi nyt heti!

Wash Off (aamulla + illalla, päivittäin)
Vaahtoava puhdistus, jolla pääset eroon kuolleista soluista ja rasvasta, jota kerääntyy ihon pintaan. Salisyylihappo poistaa näppyjä aiheuttavia bakteereja ja ylimääräistä rasvaa.

All Over Clear (aamulla + illalla, päivittäin)
Tämä virkistävä suihke poistaa kiiltelyn ja pitää mustapäät ja näpyt kurissa. Viilentää & virkistää välittömästi. Lakritsi- ja takiaisuutteet kosteuttavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa.

Ready, Set, Scrub! (illalla, 3-5 kertaa viikossa)
Tämä on naamio... tämä on kuorinta... Ase mustapäitä, näppyjä ja suurentuneita huokosia vastaan. Kaksoistuote, joka tekee ihosta sileän, puhtaan ja kirkkaan. Piidioksidi poistaa huokosia tukkivat kuolleet ihosolut.

Bedtime for Breakouts (illalla, päivittäin)
Tee huomisesta ongelmaton päivä tämän yön aikana toimivan superovelan tehoaineen avulla. Salisyylihappo hoitaa ja ennaltaehkäisee näppyjä ja ihohuokosten tukkeutumista.

Hit the Spot (aina tarvittaessa)
Läpinäkyvä tehohoito finneille, imeytyy jälkiä jättämättä - vain sinä tiedät, että se on siellä. Rikki ehkäisee epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereja paikallisesti.

Welcome Matte SPF15 (aamulla, päivittäin)
Sano hyvästit ihon kiiltelylle. Tällä kevyellä voiteella, ihosi pysyy mattapintaisena koko päivän. Sen tehoaineet taistelevat näppyjä vastaan ja pitävät ihosi heleänä ja hyvin kosteutettuna. Aurinkosuoja-aineet suojaavat ihoasi UV-säteiltä tukkimatta huokosia.

Brighten Up SPF15 (aamulla, päivittäin)
Kosteuta ihoasi ja näytä säteilevältä tällä kosteusvoiteella, joka antaa sävyn ja luonnollista hehkua. Sen sisältämät aurinkosuoja-aineet suojaavat ihoasi UV-säteiltä ilman kalkkimaista pintaa tai rasvaista tuntua.

Smart Mouth Lip Shine (aina tarvittaessa)
Superpehmittävä huulivoide, jossa on mukana myös kiiltoa. E-vitamiini, karitevoi ja kaakaovoi tekevät huulistasi houkuttelevan pehmeät.

 

Clean Start -tuotteita saat verkkokaupastamme.

Tuotteet

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan

Ti - La 9:00 - 20:00 välisenä aikana.

Tervetuloa!

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Tampereen kosmetologipalvelu
Margiitta Haapala
Lähteenkatu 11L
33500 Tampere
p. 040-771 5694

© 2010 Tampereen Kosmetologipalvelu - Sivujen suunnittelu ja toteutus: Ihannemedia